Netwerkbeheer

Netwerkbeheer, een veel gebruikte term binnen de ICT. Letterlijk zegt het: het beheren van uw netwerk. Wij beheren netwerken van kleine en middelgrote ondernemingen, vanaf 1 tot 150 gebruikers. Dit beheren behelst meer dan alleen het installeren van een nieuwe printer of het toevoegen van een nieuwe gebruiker. Het is een complete ontzorging van alle facetten binnen uw computer- en telefonie netwerk.

Welkom in ons netwerk

Waarom kiezen voor RV Trading?

01
Eén aanspreekpunt

Geen bureaucratische verzameling van allerlei personen, maar één aanspreekpunt voor al uw zaken. Dit zorgt dat u snel een aanvraag kunt doen of een storing kunt inschieten. Door middel van ons centrale incidentbeheer systeem kunt u op een eenvoudige manier een aanvraag of storing aanmelding. Deze aanmelding komt direct binnen op onze planning en er wordt direct een specialist ingepland. Toch liever bellen? Wij zijn bereikbaar, eventueel zelfs na standaard kantooruren.

02
Iedere klant is uniek

Omdat ieder klant en situatie uniek is, zorgen we altijd voor een passende, unieke oplossing. Wanneer wij bij u als nieuwe klant komen, zorgen we allereerst voor een uitgebreide inventarisatie. Op basis van deze inventarisatie maken we, samen met de klant een plan voor de toekomst. Bij dit plan houden we rekening met de hoeveelheid gebruikte software, licentiemodellen, prioriteiten en budget. Dit plan wordt niet alleen door verkopers uitgewerkt, maar in samenspraak met onze specialisten.

03
Onze kennis

Onze specialisten hebben een brede kennis van diverse aspecten en de meest uiteenlopende omgevingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevirtualiseerde serveromgevingen, geavanceerde firewalls, complete of gedeeltelijke cloud omgevingen en high speed internetverbindingen (glasvezel, kabel of straalverbindingen).

Een team
met visie

Onze veelzijdigheid zorgt voor de mogelijkheid tot complete ontzorging binnen de ICT. Of het nu gaat om het opschonen van een computersysteem of de installatie van een geavanceerd netwerk met gevirtualiseerde servers, bij ons is dit onder één dak te vinden. Onze medewerkers adviseren u graag over uw computernetwerk, telefonie, hosted diensten, internetverbinding en WiFi omgeving. Onze visie is: Ieder bedrijf is uniek, dus iedere oplossing die we aanbieden is dit ook. We kijken samen met de klant naar de oplossing die naadloos aansluit op de situatie en toekomstgericht is. Nieuwsgierig? We komen graag kennis maken.

Ronald Vrijenhoek
Netwerkbeheer /
Eigenaar
T 0548 52 01 07

Gerelateerde cases

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

Voor Lammertink Interieur uit Enter beheert RV Trading het computernetwerk voor zowel op kantoor als in de fabriek.

Lees verder 

Voortman Machines is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines.

Lees verder 

RV Trading beheerd het volledige computernetwerk van Bakkerij van Otten.

Lees verder 

Nieuwsbrief