Service-thuis

Wilt u een monteur aan huis die bij u op locatie problemen oplost of nieuw aangeschafte hard- of software installeert? Maak dan gebruik van onze formule “service-thuis”. Monteurs met ICT kennis kunnen u helpen met diverse computer-gerelateerde problemen. Wij hanteren duidelijke prijzen en u kunt pinnen bij de monteur!

Laat u ontzorgen!

Waarom kiezen voor RV Trading?

01
Een nieuwe pc

Bij aanschaf van een nieuwe pc komt er vaak meer bij kijken dan alleen de stekker in het stopcontact. Vaak moet er nog diverse hardware worden geïnstalleerd en vaak moeten er nog bestanden en e-mail worden overgezet. Wanneer u hier geen kennis van heeft kan dit vaak lijden tot frustraties. Graag willen wij u deze werkzaamheden uit handen nemen en u compleet ontzorgen. U kunt dan direct aan de slag met uw nieuwe pc.

02
Werkzaamheden

Door onze brede kennis en ervaring kunnen we u van dienst zijn met een breed scala aan werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Oplossen netwerkproblemen
  • Vergroten van uw WiFi bereik
  • Instellen e-mail
  • Installatie antivirus en firewalls
  • Installatie van nieuwe hard- en software
  • Plaatsen van een nieuwe modem of router
  • Installatie NAS servers
  • Installatie back-up
03
Voor de juiste prijs!

Voor de particuliere thuis-bezoeken hanteren wij eerlijke en duidelijke prijzen. Binnen Rijssen hanteren wij € 15,00 voorrijkosten en € 15,00 per gewerkt kwartier. Vaak zijn klussen al met een half uur opgelost en kost u een bezoek totaal € 45,00 inclusief BTW. Als u dit vergelijkt met andere monteurs zijn dat vaak alleen de voorrijkosten! Onze monteur heeft een mobiele pinapparaat bij zich en u kunt dus direct afrekenen. Mogen wij u ook thuis helpen? Maak dan een afspraak!

Indien gewenst krijgt u
van ons een leenlaptop

Onderhoud van uw pc of laptop. Is dat echt nodig? 90% van alle problemen worden veroorzaakt niet of slecht computer onderhoud! Denk hierbij vooral aan beveiliging. Uw computer kan gemakkelijk geïnfecteerd raken door Malware wanneer u geen aandacht besteedt aan de beveiliging van uw pc. Malware zit vaak onzichtbaar gekoppeld aan internetsites die u bezoekt of in bestanden verstopt die u krijgt via (vooral spam) email. Is uw pc traag? Of twijfelt u aan de beveiliging? Voorkom verdere ellende en laat uw computer in onze werkplaats checken en indien nodig opschonen. Kunt u niet zonder? Indien gewenst krijgt u van ons een leenlaptop, gratis ter beschikking!

Steven Pluimers
Reparaties
T 0548 52 01 07

Gerelateerde cases

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

Voor Lammertink Interieur uit Enter beheert RV Trading het computernetwerk voor zowel op kantoor als in de fabriek.

Lees verder 

Voortman Machines is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines.

Lees verder 

RV Trading beheerd het volledige computernetwerk van Bakkerij van Otten.

Lees verder 

Nieuwsbrief