Reparaties

Heeft u een trage of defecte pc of laptop? Breng deze dan ter reparatie langs bij RV. In onze ruim opgezette werkplaats en met onze grote voorraad onderdelen kunnen wij uw defecte hardware of corrupte software snel en vakkundig repareren. Door onze jarenlange ervaring bieden we u de garantie op een goed resultaat. Wanneer de reparatie onverhoopt te veel kosten met zich meebrengt zullen we dit aangeven en u van een passend advies voorzien.

Snel en vakkundig

Waarom kiezen voor RV Trading?

01
Vervangen van hardware

Omdat we beschikken over een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen kunnen we uw computer of laptop snel, maar ook tegen een zeer redelijk tarief repareren. Wanneer u bijvoorbeeld een defecte harde schijf heeft, kunnen we deze vervangen voor een nieuwe of geteste, gebruikte schijf. Ook bekijken wij of het rendabel is om bijvoorbeeld het geheugen uit te breiden en/of een supersnelle SSD schijf te plaatsen.

02
Windows installaties

Op een gegeven moment raken computers vol met vervuiling, programma’s en bestanden die niet nodig zijn. Of er zijn fouten ontstaan in de systeembestanden, waardoor de computer problemen gaat vertonen of langzaam opstart. Uw systeem opschonen kan tijdelijk helpen, maar heeft niet altijd een langdurig goed resultaat. Opnieuw installeren biedt dan in vele gevallen de uitkomst. Wij maken vooraf altijd een back-up van uw bestanden.

03
Back-up en gegevensherstel

Zijn al uw gegevens, foto’s, video’s en muziek veilig? Wat nu als u harde schijf er mee ophoudt, of u bent slachtoffer geworden van een virus? Het is dan belangrijk dat u terug kunt vallen op een back-up. Dit kan op een externe schijf, NAS server of eventueel via online back-up, wat wij als dienst aanbieden. Heeft u geen back-up en bent u bestanden kwijt? Breng uw pc dan langs in onze werkplaats. Wij kunnen in veel gevallen met speciale software uw data terughalen.

Structuur in de
werkplaats

In onze werkplaats is het een komen en gaan van pc’s, laptops en servers. Om alle reparatie processen vloeiend te laten verlopen is gestructureerd werken een must. Al onze reparaties worden in een incident beheersysteem ingevoerd. Ook wordt de voorgang van de reparatie en de uiteindelijke oplossing in dit zelfde systeem gedocumenteerd. Zodoende bouwen we een historie op van de uitgevoerde reparaties per klant.

Floris Huisman
Reparaties
T 0548 52 01 07

Gerelateerde cases

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

Voor Lammertink Interieur uit Enter beheert RV Trading het computernetwerk voor zowel op kantoor als in de fabriek.

Lees verder 

Voortman Machines is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines.

Lees verder 

RV Trading beheerd het volledige computernetwerk van Bakkerij van Otten.

Lees verder 

Nieuwsbrief