Internetverbindingen

Als partner van KPN, Solcon, Kliksafe, Telfort en Helloworldglasvezel kunnen wij u als geen ander helpen met de keuze van het juiste glasvezel pakket. Is er bij u nog geen aansluiting in uw woning aanwezig? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met alle hardware wat achter deze glasvezelverbinding aanwezig is. Denk hierbij aan uw pc’s en laptops, router, access points, thuisservers, camera’s, alarmsystemen en domotica. Wij zorgen dat al uw functies blijven werken.

Uw kids veilig online

Waarom kiezen voor RV Trading?

01
Veiligheid en privacy

Internet heeft onze wereld in rap tempo op een revolutionaire manier veranderd. Het biedt ons een ongekende hoeveelheid mogelijkheden, maar het roept vooral de laatste tijd ook steeds vaker vragen op. Vragen die vooral gaan over onderwerpen als privacy en veiligheid. Wij kunnen u hierover informeren en adviseren. Als onafhankelijk dealer kunnen geven wij altijd een klantgericht advies.

02
Internet, TV en bellen

Tegenwoordig is het al helemaal ingeburgerd: “alles in één”. U heeft dan 1 partij waar u al uw diensten heeft ondergebracht. Dat is voor u erg overzichtelijk en duidelijk. Met alles in 1 glasvezel kunt u zelfs TV kijken op uw smartphones en tablets. Ziet u op tegen de installatie? Geen probleem, dan regelen wij dit voor u.

03
Kindvriendelijk internet

Elke ouder heeft vragen als het om internet gaat. Zeker nu we ook thuis (bijna) altijd online zijn. Hoe beschermt u uw kinderen voor digitale gevaren? En hoe stelt u op een positieve manier grenzen aan internetgebruik? Wij kunnen u, samen met Solcon en Kliksafe adviseren over veilig internetten. Kom bij ons langs in de winkel voor een adviesgesprek.

Direct aan de slag met
uw nieuwe systeem

Onze merkvoering is breed. We hebben altijd een ruime voorraad pc’s, laptops, printers, en andere hard- en software. Zowel nieuw als gebruikt. Bent u op zoek naar een specifiek product? Wij maken voor u een scherpe offerte. Door onze korte lijntjes met diverse leveranciers kunnen wij voor iedere situatie een passende aanbieding maken. Heeft u niet de tijd of kennis om de installatie uit toe voeren? Laat één van onze technische collega’s uw aangeschafte product thuis installeren. Zodoende kunt u direct aan de slag met uw nieuwe systeem. Kom langs in onze winkel voor advies. De koffie staat klaar!

Sander Ligtenberg
Verkoop /
Support
T 0548 52 01 07

Gerelateerde cases

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

Voor Lammertink Interieur uit Enter beheert RV Trading het computernetwerk voor zowel op kantoor als in de fabriek.

Lees verder 

Voortman Machines is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines.

Lees verder 

RV Trading beheerd het volledige computernetwerk van Bakkerij van Otten.

Lees verder 

Nieuwsbrief